Stjärnastrologen - AstrologiskolanAstrologiskolan - utbildning till ASTROLOG med diplom  


Astrologiskolan - Året runt... Dygnet runt... Alltid öppet...

ENDAST 995 kronor
Ett billigt pris, men innehållet är inte billigt...

 

 

Du får ditt DIPLOM när du är klar. Ditt Födelsehoroskop, värde 300 kr ingår. Astrologi-Journalen ingår också.

Sagt om kursen...

Hej Astrologiskolan Nu har jag läst de fem första breven och oj vad mycket jag lärt mig! Meddelar därför att jag kommit fram till avsnittet "Ditt eget horoskop" - ska bli jättespännande att läsa det! // RNTack Anders och Astrologiskolan Har nu seglat igenom alla avsnitt och anlänt i hamn på Grundkursen i Astrologi. Det har varit en mycket intressant resa, trots att jag har en hel del kunskap om de olika stjärntecknen och planeterna, har det kommit mycket nytt till detta och framförallt - en djupare förståelse. Så stort TACK till dig för att du har sammanställt det här materialet och gjort det tillgängligt för intresserade. Mången tack för diplomet det har som sagt varit en lärorik resa med Astrologiskolan; ut i Universum och så tillbaka till hamnen. // RSHej. Nu är jag klar med brev ett i Astrologiskolan och har börjat med brev två. Så spännande! Jag tror att jag kommer att kunna ta mig igenom kursen i en bra takt, jag planerar att läsa under nätterna då jag jobbar och har mycket tid till förfogande. Dessutom under dagarna jag är ledig. Ser fram emot att få mitt personliga horoskop :) Trevlig helg! // ALHej Anders! Jag har nu läst de fyra första breven i Astrologiskolan och är redo för mitt egna horoskop. Älskade varenda sida. Extremt intressant. Vill aldrig att det ska ta slut och kan knappt bärga mig att fortsätta! // IAUr Facebook - Stjärnastrologen: Jag letade efter en astrologikurs och hittade en guldgruva. Skärpan hos Anders är mycket inspirerande! Precis som pedagogiken och humorn. Både hans "Astrologiskolan" och "Astrologijournalen" rekommenderar jag varmt. // MSHej, Jag har nu loggat in och påbörjat kursen hos Astrologiskolan, gick lätt och smidigt. // IZHej Astrologiskolan Nu har jag läst de fem första breven och oj vad mycket jag lärt mig! Meddelar därför att jag kommit fram till avsnittet "Ditt eget horoskop" - ska bli jättespännande att läsa det! // RN
Hej. Nu är jag klar med brev ett i Astrologiskolan och har börjat med brev två. Så spännande! Jag tror att jag kommer att kunna ta mig igenom kursen i en bra takt, jag planerar att läsa under nätterna då jag jobbar och har mycket tid till förfogande. Dessutom under dagarna jag är ledig. Ser fram emot att få mitt personliga horoskop :) Trevlig helg! // ALUr Facebook - Stjärnastrologen: Jag letade efter en astrologikurs och hittade en guldgruva. Skärpan hos Anders är mycket inspirerande! Precis som pedagogiken och humorn. Både hans "Astrologiskolan" och "Astrologi-Journalen" rekommenderar jag varmt. // MSAstrologiskolan - En bra folklig skola alla har råd med!

Astrologiskolan på Internet är en professionellt utformad distanskurs med handledning där du under 5 månader studerar hemma i den takt du själv hinner med på grund av arbete och annat. Givetvis hör du av dig när du behöver eller funderar över något! Det är rullande kursstart, vilket betyder att du kan börja precis när du vill, vilken månad som helst, vilken dag som helst. Enkelt och passande! Du får en egen kursmapp med egen inloggning till dina egna sidor.

Astrologiskolan har funnits på Internet sedan år 2000 under ständig utökning och förbättring, och är välkänd och många är de som deltagit genom åren. Det är en Grundkurs som redan från början lär ut de traditionella grunderna på ett lätt och enkelt sätt och förklarar på ett djupare plan de samband som väver samman Astrologins urkunder med människans karaktär, förutsättningar och händelser.

Kurspriset är endast 995 kronor.
Ett billigt pris, men innehållet är inte billigt...

 

 

Du får också en prenumeration på Astrologi-Journalen och ditt eget tolkade Födelsehoroskop, värde 300 kr utan extra kostnad. (Det går utmärkt att få horoskopet för någon annan om du redan har ett från StjärnAstrologen). Du kan alltid kontakta mig om det är något du funderar över, både kring kursen och ditt eget horoskop.
--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen

Köpevillkor / GDPR