Stjärnastrologen - Horoskop - passar alla

Stjärnastrologen - Horoskop
 

Välj bland Stjärnastrologens välkända Horoskop. Priset är redan billigt, men absolut INTE innehållet! Ingen ska behöva avstå i dessa dyrtider.


Alla horoskop skickas med mail som PDF-fil för att Stjärnastrologen ska kunna hålla hög kvalitet med välkända låga priser och snabba leveranser. Stärnastrologens Nyhetsbrev sedan år 2000, Astrologi-Journalen, följer utan kostnad med varje beställning om du inte redan har tecknat dig för utskick. Du kan enkelt avbeställa via länk nederst i utskicket eller genom formulär på min hemsida.


 

Tack för senaste Födelse- och Relationshoroskop. Beskrivningarna är målande, metaforerna talande, fantastisk essens, så respektfullt återgivet, med både allvar och humor. // AWB

 

Jag vill verkligen säga igen efter att läst igen nu på morgonen att det stämmer så bra, helt otroligt! Jag kan relatera till ALLT, blev en liten tår när du skrev att jag till utseendet mest liknade min pappa, och det är vad alla säger men även att jag ser det. Mamma och pappa var kyliga mot varandra som du också skrev, det förekom även psykisk och fysisk våld hemma. Det är som att du har varit med under hela livet och noterat allt. Jag är även tacksam för dom råd jag tolkar in, vad jag kan tänka på och se upp med. Tusen tack !  // SB

 

 

Hej Anders Jag blev väldigt rörd när jag läste mitt födelsehoroskop. Det var så träffsäkert om en del saker, men det lämnade mig också lite mållös. Jag tycker att det var så litterärt och vackert skrivet. Jordnära och medmänskligt. Jag är fortfarande intresserad av ett framtidshoroskop.  // AC


--------------------------------------

Födelsehoroskopet
Din grundsten och trygghet


 

Födelsehoroskopet visar vem du är och var du har ditt hem i Universum. Och hur du hittar fram till den själ som tillhör dig. Horoskopet omfattar hela livet - inte bara en vecka i taget...

Du får ditt eget personliga Födelsehoroskop med Ascendenten och alla planeter i tecken, hus och aspekter. Det är en djupgående tolkning som ger dig insikter och förståelse att få ut det bästa av livet och kärleken. Genom tolkningarna kan du bli bekräftad och få bekräftat viktiga saker om din uppväxt och hur ditt förhållande till föräldrar, syskon och släkt har präglat dig. Lyckopunkten och Chiron i hus är medtagna och är mycket uppskattat av de som fått sina tolkningar.

NU UTÖKADE TOLKNINGAR och tillagt ett flertal fördjupande aspekter och faktorer.

 

Endast 300 kronor
för ett verkligen professionellt horoskop
Leveranstid: Ett par dagar  Ca 40 A4-sidor.


--------------------------------------


Relationshoroskopet
Kärlek och vänskap

NU UTÖKADE TOLKNINGAR och tillagt ett flertal fördjupande aspekter och faktorer.
En livslång investering som lönar sig


  • Om du kämpar i dina relationer eller känner att du ständigt slår mot en vägg, är detta horoskop för dig.
  • Om du är lycklig i dina relationer och vill utveckla förhållandet ännu mer, är detta horoskop för dig.
  • Relationshoroskopet hjälper dig att förstå dig själv och din partner på en mycket djupare nivå.
  • Oavsett om du vill gå vidare i ett förhållande eller helt enkelt vill känna dig mer ansluten, kommer horoskopet att ge dig den vägledning och insikter du behöver.
  • StjärnAstrologen vet av erfarenhet att du kommer att förstå dina relationer bättre.
  • Du känner dig tryggare efter att ha läst Relationshoroskopet. 
  • StjärnAstrologens horoskop är baserade på många år av Astrologisk forskning och erfarenhet, så du kan lita på att de kommer att ge dig Astrologiska insikter om dina relationer.

Endast 800 kronor

Ett verkligen professionellt relations- kärlekshoroskop grundat på ett halvt sekel av gedigen erfarenhet.
Leveranstid: Några dagar. Cirka 40 - 50 sidor beroende på antalet aspekter er emellan
--------------------------------------
Framtidshoroskopet
Det levande horoskopet

 Framtidshoroskopet är baserat på en sekundär rörelse, där varje dygn efter födelsen motsvarar ett års levnad. Det krävs en något komplicerad matematisk beräkning för att få det hela rätt. Jag använder väl dokumenterade uträkningar med motsvarande tolkningar för Progressioner och Transiter.

Framtidshoroskopet är välkänt för att stämma in mycket bra, både tidsmässigt och till tolkad utsago. Det är en väldigt god guide i tiden för att utvecklas med insikt och ta vara på de goda tillfällena och bemöta de mindre bra.

Du har tre alternativ att välja mellan:
Leveranstid: Några dagar

 

--------------------------------------

 

Alternativ ett: 400 kronor
- Framtidshoroskop 6 månader
35 - 40 sidor beroende på antalet aspekter--------------------------------------

Alternativ två: 700 kronor
- Framtidshoroskop 1 år
75 - 80 sidor beroende på antalet aspekter--------------------------------------

Alternativ tre: 850 kronor
- Framtidshoroskop 1 år PLUS ett Födelsehoroskop för dig själv eller för vem du vill.


--------------------------------------

Copyright © Stjärnastrologen


Köpevillkor / GDPR