StjärnAstrologen Astrologi & Horoskop
  Hem » Katalog » Månadshoroskop för April 2014 av StjärnAstrologen   
Inledning
Start
Om StjärnAstrologen
Om AstrologiSkolan

Astrologi-Journalen
Nr.82 Julnummer

Vilket tecken är du?
Horoskoptolkningar            
Om Horoskoptolkningar

Beställ Födelsehoroskop

12 mån Framtidshoroskop
12 mån + Födelsehoroskop
6 mån Framtidshoroskop
6 mån + Födelsehoroskop

Relationshoroskop
Solteckenhoroskop
Månadens Solhoroskop
Allehanda
Vilken veckodag föddes du?
Vem har namnsdag i dag?
Ditt kinesiska tecken?
Soltecknen i Zodiaken
Om Soltecknen

Väduren 21/3 - 20/4
Oxen 20/4 - 21/5
Tvillingarna 21/5 - 22/6
Kräftan 22/6 - 23/7
Lejonet 23/7 - 23/8
Jungfrun 23/8 - 23/9
Vågen 23/9 - 23/10
Skorpionen 23/10 - 23/11
Skytten 23/11 - 22/12
Stenbocken 22/12 - 20/1
Vattumannen 20/1 - 19/2
Fiskarna 19/2 - 21/3
Månadshoroskop för April 2014
Copyright © StjärnAstrologen
Får ej kopieras för annat bruk. Copyright © 2014 Stjärnastrologen

Väduren 21 mars - 20 april

Det händer något lyckosamt och du råkar vara på plats i rätt tid. Det är tack vare att du har Pluto i ditt elfte hus vid ingången av april månad. Du får tillgång till de rätta kanalerna och resurserna för att ta vara på tillfället i jobbet och ekonomiska ärenden. Människor med makt och inflytande stöder dig i ditt förehavande och ställer sin kunskap till ditt förfogande. Vädurens barn återföds på våren och känslorna blir passionerade och utmanande i kärleksleken. Du trivs helt enkelt i den här perioden och banden till den du tycker om stärks. Solen och Uranus delar plats i ditt första hus tillsammans med Månen och det oväntade är att förvänta i dina utspel. Spontana infall för dig ut på äventyr, särskilt i det amorösa och en och en annan svartsjuk blick kan både skrämma och inspirera.
Oxen 20 april - 21 maj
När du ser dig själv i spegeln är du inte riktigt nöjd med vad du ser. Du är inne i en period av inre stress och obalans vilket beror både på relationer och ditt arbete. Din integritet är stark men just nu har du inge egentliga resurser att dela med dig av. Det kan bli en del intressanta utbyten med personer i ansvarspositioner och själv kan du få ökat förtroende i ditt jobb då Pluto står stark och högst på himlen. Du får däremot energi av Mars som gästar ditt sjätte hus och du vinner glädje på att pyssla hemmavid med din hobby och ha mysiga kvällar i din egen kammare. Du behöver vara för dig själv ett tag och bestämma din egen rytm när du vill sova eller äta..
Tvillingarna 21 maj - 22 juni
Du möter vänliga människor och känns vänlig själv. Det blir några behagfulla dagar med fokus på erotik och det estetiska med konst, musik, teater eller annat inom det som ögat, örat och munnen och sinnet tycker om. Men du är inte lika mottaglig för smicker och beröm som du brukar vara. Det är så många intryck som når dina sinnen och det kan kännas som att du sitter på en biograf på första bänken och filmduken är alldeles för stor för dig att greppa allt som händer på duken. Du kanske inte är helt nöjd med ekonomin eller så dyker skulder upp helt plötsligt, eller att lönen försvinner snabbare än den tid det tagit att tjäna ihop till den.
Kräftan 22 juni - 23 juli
Starka känslor och passioner, ilska och sårbarhet visar sig i Månen som är din födelsehärskare. Spänningar uppstår med fysiska attraktioner, framförallt inom relationer och du känner dig extra ömtålig just nu av minnen från tidigare oförrätter. Det kanske är svartsjuka? Även om det är nödvändigt att göra upp om något med någon, så gör det på ett bra sätt så att du inte sårar i onödan. Du kanske behöver släppa taget om relationer rån förr och ge mer till den som finns utan jämförelse. Är du konstnärlig, målar, designar eller musicerar har du en månad av aktivt känsloväsen ur din själ att lägga ner i ditt skapande, både till din egen glädje och för andras.
Lejonet 23 juli - 23 augusti 
Kreativitet och självuttryck är ledorden den närmaste tiden i din företagsamhet. Du kan mycket väl hamna i situationer där du ska leda andra och samtidigt skapa tillfällen till framgång ur det som kommer i din väg. Pengar har samma färg som Lejonets metall, guld, och det kommer att glänsa om både dig och din ekonomi denna månad. Det blir intressanta intriger i ett kärleksäventyr som kommer att lämna många ljuvliga minnen och smaker. Vinst i både kärlek och spel alltså. Solen och Uranus är i förening i ditt tionde. Solen är väte, och Uranus är uran. Lite symboliskt kan man säga att du får förnyade energier likt ett vandrande atomkraftverk, ständigt på gång med nya projekt och nydaning. Det är sällan du förvånas av det som inträffar, eftersom allt just nu känns möjligt i din värld och världsrymd.
Jungfrun 23 augusti - 23 september 
Din överlevnadsinstinkt förstärks liksom viljan och möjligheterna att mäta dina förmågor i förhållande till andras i arbetslivet. Du får anstränga dig för att få vad du vill ha men du lyckas bra om du inte hävdar dig för starkt. Det går lite på halvfart i förhållandet till din käresta då du inte är i toppform själv. Intresset för det översinnliga tilltar och tankar kommer kanske kring själens eventuella fortlevnad och möjlighet till reinkarnation. Ditt psyke förfinas och du blir mer mottaglig för intryck som vare sig du eller andra tidigare märkt av. Det är också en period där du kan medvetet stabilisera din ekonomiska situation genom att täppa till alla de hål som dränerar genom att minska på onödiga utgifter. Det är dags att släppa en del drömmar och vara lycklig i det som redan finns, och det är lite av det du kan känna nu.
Vågen 23 september - 23 oktober
Tycker du att folk ger dig uppskattning för ditt arbete så kan du ta till dig av Jupiters goda inflytande i ditt tionde solhus som också ger pengar. Din planet Venus i romantikens hus, det femte, gör att det blir romantik vare sig du har fast förhållande eller inte. Alla känner av din värme och inbjudande vibrationer som lockar till uppvaktning. Venus har också goda aspekter till Mars och du vill att människor skall tänka mer utgående från hjärtat, Venus, i stället för ur kampen, Mars. Men du brinner också för idealet och dess förverkligande i en harmonisk anda, och därför kan du ställa dig nära en sammanslutning som förespråkar det du känner för - kärlek till din nästa. När du ger mer än du tar, upptäcker du att du får mer än du tror att du ger. Då har du nått fram till månadens grundmening i ditt horoskop - utbyte av empati.
Skorpionen 23 oktober - 23 november
Förelsehärskaren Pluto inleder månaden med en god aspekt till Månen i ditt solhoroskop. Viss om att du har ett bestämt syfte med dina arrangemang, gör att du nu kan "trycka på knappen" för att sätta igång det du har förberett. Ditt självförtroende och goda förhållande till auktoriteter ger fördelar och stärker dina positioner. Det hela händer snabbt, och effekterna blir positivt långvariga för din personliga kärlekstillväxt. Det är möjligt att du utmanar din partner för att få denne att vakna till och uppmärksamma dig lite oftare. I fokus för maning till samling står dina känslors irrfärder till integrering med förnuftet. Du kommer in i en period där du, i backspegeln tänker efter huruvida dina personliga begär har fått sin tillfredsställelse eller inte. Detta jämför du sedan med dagens situation i förhållande till vad du har eller saknar och vill uppnå.Det finns goda utsikter att du kommer att träffa någon under denna period och som du kommer att ta mycket intryck av och ge dig harmoniska tankar.
Skytten 23 november - 22 december
Visst vill alla ha kärlek, du också. Men ett sätter du högre och det är att vara fri i kärleken så att den inte låser dig. Nu är det någon som försöker påverka dig så att du inte kan vara den du är och det ger dig kalla kårar. Stängda dörrar motar bort dig, öppna dörrar håller dig troget kvar. Det är visst dags att byta jobb, eller är det bara så att du är uttråkad? Vänta till det blir avlöningsdags, då ser du att det är lika bra att du håller ut ett tag till. Mot mitten av månaden får du ett bra besked om ett köp du vill genomföra och har försökt en längre tid. Konkurrensen är hård, men det verkar som att det blir du som vinner budgivningen. Övertygelsen att du vill skaffa dig ett oberoende från stora delar av samhället står fastare än någonsin och du börjar fundera mycket över hur det ska gå till. Det handlar mycket om vilka resurser du har och hur du kan utnyttja dem. Pengar är en inte helt oviktig faktor i detta sammanhang, och du behöver egentligen inte vara orolig för din framtid ekonomiskt eftersom det nu troligen antingen blir en vändpunkt eller att det kommer möjlighet att utöka det du redan har. Arv kan vara en möjlighet eller utdelning av oväntad karaktär. Affärsmöjligheter öppnar sig liksom samarbete med likasinnade för att investera i olika sammanhang. Det kommer till dig det som ska med andra ord. På det mentala planet blir ditt intresse för psykologi förstärkt där du söker motiven bakom människors mentala hälsa och deras förutsättningar till oberoende. Du har själv starka övertygelser och undersöker okända sfärer som metafysik och andra fenomen noggrant och med gott självförtroende.
Stenbocken 22 december - 20 januari
Ditt arbete och din sociala status får förtur ett tag framför dina privata intressen och familjeliv. Den tid du är på jobbet blir alltför stor vilket din partner talar om på ett tydligt sätt. Det verkar som om du på Stenbockens sätt misstolkat det som att du endast är fri när du jobbar och då är i ditt rätta element. Kärleken kan du inte köpa för pengar min vän, den förtjänar du av egen förtjänst och inte beroende på hur mycket pengar du tjänar. Känns det igen? Du behöver ta till dig av månadens gynnsamma ingångsaspekt mellan Venus och Pluto som säger att du måste våga koppla av. Ta en paus. Ta ledigt, glöm jobbet och låt kalendern vara kvar på ditt skrivbord. Det är många som saknar dig i sällskapslivet sedan en tid och som vill gå på stan med dig, åka till landet, resa på semester, bara finnas till - och för vem ska du finnas till om inte din familj och de som håller dig nära till sina hjärtan.
Vattumannen 20 januari - 19 februari
Din födelseplanet Uranus är storsint och du vill att människor skall tänka mer utgående från hjärtat i stället för ur kampen. Men du brinner också för idealet och dess förverkligande i en harmonisk anda. Därför kan du ställa dig nära någon som förespråkar detsamma du känner av kärlek. Och vem är väl då närmast dig om inte den du älskar mest av allt och som nu vill att ni ska jobba tillsammans i ett projekt där ni båda får utdelning andligt och bra betalt. Månadens solhoroskop för Vattumannen visar ett jättestort första hus med fem planeter som gäster. Framförallt så är din egen planet Uranus i uppstigande och du har energi som ett mindre kärnkraftverk. Håll bara igen med alla dina projekt och slutför det som påbörjats. Neptunus och Merkurius i Fiskarna, också i ditt första hus, väver stora mattor men glömmer tyvärr att knyta ihop trådarna och dina planer faller lätt isär som lösa trådar om du inte bestämmer dig att hålla en fast linje.
Fiskarna 19 februari - 21 mars
En aspekt i solhoroskopet till Ascendenten i Fiskarna påverkar ditt andliga sökande och ger behov av att komma undan vardagens grå rutiner. Din följslagare Neptunus på den astrologiska himlen är i ditt första solhus och i stigande över horisonten in i tolfte huset. Låt därför fantasin få spelrum och gå på bio eller något föredrag om exempelvis astrologi, meditation, yoga mm. där du får inspiration till ditt mentala. Kärleken är för Fiskarna ofta förhärligad där allt står att finna bortom bergen, men sök i det du redan har nära så finner du mer av den. I kärlekslivet blir det några fnurror på tråden en bit in i månaden. Du är en del av orsaken till det då du för tillfället är så upptagen i din egen andliga utveckling att du inte ser, eller inser, att de som står dig närmast känner sig något utbytta i din värld mot de "andliga ledare" som du upptäckt och tror ska förändra ditt liv. Så är det inte - du behöver inte förändra ditt liv, du behöver bejaka det liv du redan har och de personer som finns där för dig. Ta av dina rosa glsögon och se vad du redan har av kärlek och tillit. Det är mer än vad du kan finna hos någon självutnämnd guru med österländska inslag.

Information
Köpevillkor
Cookies
Kontakta oss
Betala säkert med Plusgirot
Efemerider, tabeller
Om efemerider

Efemerider 1930-1939
Efemerider 1940-1949
Efemerider 1950-1959
Efemerider 1960-1969
Efemerider 1970-1979
Efemerider 1980-1989
Efemerider 1990-1999
Efemerider 2000-2009
Efemerider 2010-2019
Efemerider 2020-2025

----------

Solens entréer 1900-2050

Copyright © 1998 -> Stjärnrummet
StjärnAstrologen Outi Ekström