StjärnAstrologen Astrologi & Horoskop
  Hem » Katalog » Månadshoroskop för Februari 2016 av StjärnAstrologen   
Inledning
Start
Om StjärnAstrologen
Om AstrologiSkolan

Astrologi-Journalen
Nr.84 - Januari 2016
Palmemordet 30 år sedan


Vilket tecken är du?
Horoskoptolkningar            
Om Horoskoptolkningar

Beställ Födelsehoroskop

12 mån Framtidshoroskop
12 mån + Födelsehoroskop
6 mån Framtidshoroskop
6 mån + Födelsehoroskop

Relationshoroskop
Solteckenhoroskop
Månadens Solhoroskop
Allehanda
Vilken veckodag föddes du?
Vem har namnsdag i dag?
Ditt kinesiska tecken?
Soltecknen i Zodiaken
Om Soltecknen

Väduren 21/3 - 20/4
Oxen 20/4 - 21/5
Tvillingarna 21/5 - 22/6
Kräftan 22/6 - 23/7
Lejonet 23/7 - 23/8
Jungfrun 23/8 - 23/9
Vågen 23/9 - 23/10
Skorpionen 23/10 - 23/11
Skytten 23/11 - 22/12
Stenbocken 22/12 - 20/1
Vattumannen 20/1 - 19/2
Fiskarna 19/2 - 21/3
Månadshoroskop för Februari 2016
Copyright © StjärnAstrologen

Får ej kopieras för annat bruk. Copyright © 2016 Stjärnastrologen

Väduren 21 mars - 20 april
Februari börjar med att Solen står 12 grader i Vattumannens tecken och Solen stiger upp i ditt tolfte solhus. Det blir en månad då du behöver och vill vara lite mer för dig själv, inte ensam, men just för dig själv då du ska hämta frafter och ladda energierna inför vårens återkomst den 20 mars när Solen går in i Vädurens tecken vid vårdagjämningen. Just nu känner du för att förändra något, det spelar ingen roll vad, bara det händer något som ger en kick med adrenalin till vardagen. Din födelseplanet Mars, ligger i hus tolv och du känner dig därför något mer frustrerad än vanligt och kan känna dig på kanten av ditt humör att tippa över. Det har varit grått på sistone och tråkigt, så lite revolution planerar du i ditt sinne och det skadar inte. Och din vän på barrikaderna när du hittar på det ovanliga och frigörande är Uranus som befinner sig i ditt eget tecken, Väduren och samtidigt i ditt första solhus, Vädurens hus, när februari träder in. Ett motto som gäller för ditt tecken rent allmänt är "Kör hårt" och det ska du göra. Det betyder dock inte att du ska köra över någon för att få som du vill, men det kan betyda att du ska ta de chanser som kommer att vara med på banan och tävla om den plats du tycker dig förtjänar och att det är din tur. Jag tänker då på ditt jobb, att det kommer upp något som passar dig och att du ska kämåa för det. Kärlekens stigar växlar i bredd och svårighet att bevandra den här månaden. Saturnus och Månen i ditt relationshus, det sjunde, indikerar att du råkar ut för en del patrull som inte är planerat. Det beror i så fall på att du själv har svårt att ge dig hän oförblommat i dina känslor och tala om och visa att du tycker om någon utan att lägga in att du vill ha uppmärksamhet tillbaka i större mån än du kan ge ifrån dig. Låt kärleken själv vara större än du som Vädur är. Tona ner ditt egobehov och det kommer att bli upplevelser med kärlek du inte trodde fanns, samtidigt som du verkligen får uppmärksamhet utan att kräva det. 
Oxen 20 april - 21 maj
Oxens planet Venus är i elfte solhuset och månaden som kommer ger dig många tillfällen att umgås med vänner, flirta lite, förverkliga något projekt som hör till hemmet och faktiskt, i allmänhet ha det socialt trevligt. Jobbet kan bli rätt tufft med någon uppgift som du måste ta itu med och blir en utmaning. Men den sega sidan av Oxen hugger tag i skaklarna och drar lasset i hamn. Du behöver faktiskt något "tyngre" jobb då och då för att känna att du lever och har inget emot det. Att tänka på är att du också behöver vara hemma lite mer ett tag och vårda dina relationer till familjen och få tid till att delta i deras aktiviteter. Det är någon som vill vara mer med dig och gärna varje dag. Det finns en mycket lyckosam aspekt under februari som förstärker möjligheterna att ha en mycket god period och vinnande vardag. Du har ett budskap om något du vill tala om och marknadsföra. Nu är det rätta tiden att göra det och du kommer att tjäna en slant samtidigt som du blir bekräftad. Oxens främsta vilja är ägande och att ha god ekonomi. Det ser tyvärr ut som att du får en utgift den närmaste tiden som du inte räknat med, men kanske anat skulle komma och som du försökt tänka bort. Men nu kommer det likväl och räkningen ska betalas. 
Tvillingarna 21 maj - 22 juni
Tvillingarnas härskare, Merkurius är i Vattumannen och i ett lufttecken, vilket även Tvillingarna är. Det tolfte solhuset för Tvillingarna vid februaris ingång är stort, drygt tre tecken, Oxen, Väduren, Fiskarna och några grader av det fjärde tecknet i ordningen, Vattumannen. Du har sedan en tid haft en tendens att dra dig undan med dina tankar och inte tala om dem för andra. Vilka tankar och idéer du bär på kan röra sig om drömstudier, psykologi, parapsykologi, det omedvetna, ESP, och andra "mediala" områden och inriktningar. Det blir några behagfulla dagar med fokus på det estetiska med konst, musik, teater eller annat inom det som ögat, örat och munnen och sinnet tycker om. Du möter vänliga människor och känns vänlig själv. Du har ett behov av att känna dig omtyckt och bygger därför ett stort kontaktnät där det alltid finns någon som uppskattar det du gör. Du är nu mottaglig för smicker och beröm utöver det vanliga, men du kan lika gärna ge ifrån dig samma eller inleda en stilla flirt utan att lägga större djup bakom. Men det blir goda minnen kvar! De dagliga rutinerna finns där, nu som alltid, och på något sätt så finner du tillfredsställelse i att ta hand om dessa rutiner. Du trivs med att gå omkring och småpyssla ett tag och koppla av från annat ansvar. Hälsoaspekter kommer i förgrunden men det är bra om du blir lite mindre orolig både för din egen och för andras hälsa. Låt det hosta och hacka och skrapa lite i maskineriet, det löser sig även om det inte är alldeles jämn gång! Du kan inte vara den som ska rätta till allt åt alla! Har du husdjur eller funderar på att skaffa något, så ger sällskapet extra mycket värme just nu. Kanske du kan engagera dig för hemlösa djur och hjälpa till på något djurhem som tar hand om övergivna husdjur och andra vilda varelser.
Kräftan 22 juni - 23 juli
Din Måne i sjätte solhuset befinner sig i en kvadraturaspekt till Pluto. Vi brottas alla med saker i vårt liv som hänt och som vi önskar vi kunde ha gjort annorlunda. Månen som i vårt horoskop visar våra känslor och minnen ställs nu i ett spänningsförhållande till Pluto där Pluto visar den yttersta konsekvensen av allting du gjort och tänkt, samt det nödvändiga i att du måste göra saker och ting fast du inte egentligen vill. Känslomässiga handlingar är just känslomässiga och det är inte alltid förnuftets röst som talar och som du då lyssnar på, utan snarare till känslornas irreguljära spel. Under den här perioden kan du finna dig själv i färd med att gå igenom både gamla oförrätter och känslor du trodde gått över. Om det finns några spöken från förr så är det dags att du konfronterar dem och gör upp så att de inte gör sig påminda igen annat än till minnet att de en gång funnits, men inte mer. Det går inte att ändra i det förflutna och den ryggsäck du som Kräfta har med dig, kan du packa om och kasta en hel del, så att viktfördelningen gör att det blir lättare att bära den. Du kan inte heller längre hålla tillbaka och kontrollera dina egentliga behov och begär. Det är dags för att ta itu med det som måste tas itu med. Det är också rätt tid och förutsättningar att du gör upp med dig själv och andra för att kunna gå vidare. Du klarar mer än du tror dig kunna då du har stor hjälp av lyckobringaren Jupiter i ditt tolfte hus som lättar upp stämningen och humöret blir stabilare. Du behöver romantik i ditt liv och kan vara mycket fertil, antingen bokstavligt eller litterärt. Sitt inte hemma i köket och uggla, gå ut på stan, engagera dig i något där du kan träffa någon som en vän eller skapa en relation. Det är lite svårt med första tröskeln, sedan går det bra!
Lejonet 23 juli - 23 augusti 
Det finns ingen som kan se så sårad ut som ett Lejon som känner sig ratad eller förbigången. Det riktigt gör ont i Lejonhjärtat av att vara försmådd. Ja, ja, det är inte så att du vare sig är ratad eller försmådd, alla älskar dig, men det ser ut som att du blir förbigången i jobbet framöver. Det har varit på gång rätt länge, du har märkt av det men inte kommit på hur du ska hantera det. Kanske sitter du fast i för klena resurser att kunna göra ditt jobb så bra som du vill, men att chefen har andra planer som inte inbegriper dig. Du får borsta pälsen och kamma manen och kalla samman de berörda du vet sitter med och bestämmer och ta tjuren vid hornen och begära ett klargörande och ändring till din förmån. Du är värd din position och ska kämpa för det du åstadkommit och ta udden av den avundsjuka som sannolikt frínns från några av dina kolleger. Solen ligger vid februaris ingång i det tionde huset, just arbetets och det socialas hus och belyser då frågor som är relaterade till din karriär. Februari är inte helt den optimala tiden för ett Lejon då Solen ligger i Vattumannen och i opposition till Lejonet som är den egentliga hemvisten. Värmen når inte fram till dig och batterierna laddas ur snabbare när du inte får den uppmärksamhet du behöver. Och just nu är det som sagt lite knalt med uppskattning, men inte på alla plan. Kärleken har sina fördelar och du kan bättra på din image väldig väl genom att vara som du brukar vara, generös och föreslå en resa över en helg. Den 13 till 14 finns det gynnsamma aspekter för romantik och äventyr. När du kommer hem igen har många problem löst sig.
Jungfrun 23 augusti - 23 september 
Merkurius och Mars ligger nära varandra i ditt sjätte hus tillsammans med Solen. Du är nu mycket stark i att föra fram och gynna dina tankar för att få dem omsatta i praktiken. Det är en stor aktivitet kring dig och vill att saker och ting ska hända direkt, varför det sannolikt är du själv som står för det mesta av det som satts igång. Det ska hända något som märks fysiskt och praktiskt och alltför mycket teoretiska diskussioner kan fresta på ditt tålamod. Du har blivit alert och mentalt vaken, och kommer alltid att vara på språng i ett eller annat ärende. Låt mig säga så här - du hinner aldrig värma en stolsits alltför länge, möjligen en förarsits i en bil som färdas hastigt fram. Du minns kanske från skolan och historielektionerna att den mytologiska guden Hermes var Merkurius, gudarnas budbärare som hade vingar på fötterna och på sin hjälm. Det är lite av vad man kan säga om hur Jungfruns barn uppfattas under februari, bråttom. Kunskapen står i centrum för ditt intresse. Både att ta del av och ge del av till andra. Det finns en liten risk bara i det att du inte hinner tänka klart och det är att du inte ska "hjälpa till" överallt och ofta oombedd. Det skapar lite irritation hos omgivningen och du förstår ingenting eftersom du bara ville "hjälpa till" och visste hur det ska göras. Håll fingrarna borta från det du inte har med att göra, det är vad Merkurius och Mars också har i sitt budskap till dig under feburari. (Ja, faktiskt även andra månader också!). Pengar? Visst finns det pengar att vänta då en oväntad sak inträffar i mitten av månaden till din fördel. Det är ingen omstörtande händelse men kan ändå ge en slant extra. Du får nog jobba lite för slanten förresten, den kommer inte av sig själv utan arbete. Kärleken tar ett kliv uppåt på skalan den andra veckan av månaden och det känns bra för din del då det varit återhållsamt ett par veckor med den varan. Dina matvanor vore bra om du ändrar såtillvida att du inte är så petig med vad du äter alla gånger. Din matsmältning behöver omväxling och inte så mycket "hälsosam" mat som ger dig tarmbesvär.
Vågen 23 september - 23 oktober
Solen ligger i ditt femte hus vid februaris ingång. Känner du att det liksom pirrar i kroppen av äventyrslusta fast du inte ännu har kläm på vad slags äventyr det är? Relationer styrs av Uranus just nu för Vågens barn och det kan hända helt oväntade saker, både uppfriskande liksom överraskande. Det är nu du själv ska ta tillfället i akt och göra något som du inte brukar göra vanligtvis. Köp en resa till ett fjärran mål, men res inte förrän efter den 19 då det allmänna läget i planetställningarna funnit sina positioner i gynnsammare läge till ditt solhoroskop. Åk iväg utan några förutfattade meningar, ta del av det som du möter och du ska se att det kommer att bli till en uppelvelse du inte varit med om på länge. Du behöver inte åka ensam om du har en partner redan, ni kommer att upptäcka sidor av varandra under resans gång som ger krydda och spänning till er relation. Pengar finns i utsikt som extra dusör en vecka in i februari.Relationer och kärlek ser annars ut att bli ställt i fokus och kan eskalera fram till den 12 februari i ordväxlingar och missförstånd som inte är helt lätt att hantera. Du reagerar humörmässigt snabbt och impulsivt på ett ibland obalanserat sätt när dina försvarsargument tryter. Det skulle hjälpa om du tonar ner ditt engagemang något och låter tanken växa färdigt innan du handlar eller säger något oöverlagt. Detta främst då när det gäller situationer där känslor mellan människor är inblandade. Lika lätt som du har för att skaffa vänner, lika snabbt som de kom i din väg, lika snabbt kan de försvinna bort på nya vägar.Det bästa du kan göra är att dra dig tillbaka när det hettar till och undvika konfrontationer - det leder inte framåt utan endast till överhettning i relationerna.
Skorpionen 23 oktober - 23 november
Det utmärkande för ditt februarihoroskop som Skorpion är månadsacendenten som befinner sig i mittpunkt mellan tionde huset, MC och Pluto. Sannolikt handlar det om en uppgörelse på jobbet eller i ditt sociala liv i övrigt. Maktkamp är ett passande ord om än lite starkt i verkligt sammnhang. Men på hemmaplan kan man säge en diskussion om var skåpet ska stå och på jobbet om vem som ska ha tjänsten eller uppdraget. Du blir inblandad hur du än försöker låta bli i en del intriger och kan känna dig obekväm i sitsen du hamnar i. Jupiter ligger ovanför horisonten i elfte solhuset och i exakt mittpunkt mellan Ascendenten och tionde husspetsen, MC, livsmålet. Det ger vid handen att du får hjälp av någon med inflytande som ser till att jämna ut vägen. På jobbet kan det vara en kollega eller en chef och i det privata kan det vara en god vän eller släkting som hjälper till. Du kommer dock att gå ut som vinnare fast det finns inga förlorare du kunde vinna över. Det beror inte på att du är ensam i loppet men att allt avlöper till allas fördel när det väl är klart och alla blir nöjda med uppgörelsen, oavsett vad och hur. Den här månaden passar det som handsken att du ställer din favoritfåtölj vid brasan, tar fram böcker eller skrivmaskinen och ägnar dig åt din litterära ådra. Skriv, studera och läs de böcker du vill men inte hunnit med - det ger god tillfredsställelse och utdelning. Du har fyra planeter i det tredje solhuset som samarbetar och inspirerar dig till konkreta handlingar. Och nu frågar du väl hur det står till med kärleken? Om du frågar det så är det inte så bra som du vill, annars skulle du inte fråga, eller hur? Låt mig säga som så att du har om inte stiltje, så i alla fall ett något känslofullt läge just nu där du gör klokast i att inte göra någonting alls. Du bär på en del frustrationer som kommer att tas ut på fel person, och den personen kan då vara den som står dig som närmast. Det ska inte vara så alls - gå ut i skogen en promenad bland de tunga granarna och gör dig av med dina tunga tankar den vägen. Sätt dig på en stubbe eller sten och fundera vad det handlar om egentligen eftersom det endast är du själv som är inblandad i din egen frustration. Ingen har gjort något för att du ska bli frustrerad. 
Skytten 23 november - 22 december
Ingångsmantrat för Skytten under februari är Money, Money. Fokus ligger starkt på affärer och att tjäna in pengar. För de som har sådant jobb att vara vakna om nätterna så kommer det att bli extra nätters vakenhet för att täcka uppdragen som kommer. Det blir en hektisk period och du kan visst bli lite sliten, men det passar just nu att du får de extrainkomster du behöver för att göra något speciellt. Skytten vill oftast ut i världen och pengarna rullar iväg snabbt på både kryssningar och tågluff och så Australien förstås. Alla Skyttars längtand land... Men det finns en sida av Skytten som inte så många riktigt känner till och det är det starka affärssinne som finns när det väl vill sig. Och nu är det ett öppet fönster att stärka affärerna, den egna rörelsen eller extrajobb som sagt. Om denna månads konstellationer inträffat för sådär 50-60 år sedan, är det sannolikt att många Skyttar tagit fram cykeln, bilen eller mopeden, lastat fullt med korta varor och åkt runt som gårdfarihandlare och på marknader. Nattvilan hade varit på resanderum som det fanns gott på på den tiden till en billig penning. Friheten i att styra egen dag är Skyttens viktigaste villkor för att må bra. Och jag tror att du nu i februarimörkret har just en känsla av att komma iväg, även om du inte har möjlighet, så i alla fall i tanken. Bara det hjälper en bit på vägen i dagens eller nattens göromål. Månen och Mars delar rum i ditt elfte solhus i Skorpionen. Inte helt optimalt för ditt vidkommande, men intressant då du hamnar i diskussioner som ställer dig på tå att hänga med i för att inte hamna utanför. Det handlar antagligen om politik, samhällsfrågor och liknande som har med resurser att göra och där det finns olika syn på saken. Du har din syn och andra har sin syn, men det är viktigt att ingen kör över den andra med starka åsikter. Du har som Skytt ett rakt språk, ibland utan filter mellan hjärna och tunga. Håll igen lite och använd energien på att fullfölja dina personliga mål i stället.
Stenbocken 22 december - 20 januari
Saturnus, din egen planet, är i Skytten och i ditt elfte månadshus och befinner exakt i mitten mellan Månen i hus nio och Pluto i hus ett. En del av barnet i dig letar ännu efter sina lekkamrater och den trygga äldre gestalt du någonstans inom dig vill ha som förebild och att kunna luta dig tillbaka emot som avlastning för allt tungt ansvar du känner ibland. Bitar av samhällets pussel du upplever, faller på plats och kommer dig till godo och till nytta. Föreningslivet och vännerna får företräde, vilket inte betyder att du vare sig kommer att gå oftare till sammanträden eller umgås med dina vänner. Det är lika möjligt att du drar till snöret om din säck och sorterar, liksom prioriterar din tid och dina relationer. Det kan visa sig att en vän inte är en vän och att du nu inser det och därför drar dig tillbaka från bekantskapen. Känslorna har du svårt att få kontakt med på det varmare planet denna månads tre första veckor. Det blir arbete, arbete, arbete som kompenserar dig även om det ur andras synpunkt inte borde vara så. Men allt har sin tid, liksom mycket har sin "inte-tid" att det ena inte utesluter det andra, men för den skull inte heller innefattar det andra. Den tid du inte är hemma är du alltså på jobbet i växelverkan mellan fjärde och tionde huset. Försök att komma hem tidigare varje dag ett tag framöver, eller jobba åtminstone inte övertid.Din pliktkänsla mot arbetet är stark, det vet vi, men omfördela så att hemmet och familjen får större del ett tag. de saknar dig även om det inte alltid låter så. Du kan inte skylla på jobbet hela tiden att du måste gå när dina närmaste vill prata med dig. Din känsla för att finna det innersta motivet till allt tar allt djupare form och övertygelse. Du ser en ändlös räcka av kopplingar och finner djup motivation i att analysera idéer, relationer, strömningar i samhället och allehanda situationer för att finna den bakomliggande strukturen och behovet. Denna analys gör du antingen för att bättre kunna integrera dig och förstå dina relationer till andra, eller också gör du det för att kunna skaffa dig makt över just relationer. När ditt intresse för något en gång väl är fångat, fokuserar du dig oerhört starkt, ja nära nog totalt. Det är på sätt och vis en ny livsväg du försöker hitta för att kunna gå vidare som intellektuellt oberoende.
Vattumannen 20 januari - 19 februari
Uranus, din härskarplanet, ligger i Väduren och i ditt första solhus när februari börjar. Det är bra för din del då du får loss energier och förändringar är på gång, det kan gälla allt, både vad gäller din personlighet, dina relationer, arbetet eller sociala status. Nu vill du bli av med den grå vardagens rutiner och ge dig ut på äventyr för nytändning av livets fackla. Kanske byter du garderob och klädstil, ändrar ditt uppträdande i allmänhet eller väljer nya ord eller uttrycksformer som gester och bilder. Du har en uppfattning om dig själv att du är annorlunda och unik som individ och vill nu bli bekräftad för det. Bejaka det nya som kommer i din väg och var inte rädd att förändra. Och med att förändra menar jag att du ska förändra dig själv i första hand och inte som vanligt alltid försöka ändra på andra hur de ska leva och bete sig. Nu gäller det inte andra eller samhällsförändringar du känner dig manad att du vill göra- Nu gäller det dig själv som person och att ta tag i det som ska ändras hos dig själv och i ditt liv. När du kliver ur den hissen hamnar du på en ny våning med nya möjligheter att förverkliga. Budskapet för februari är alltså - sköt dig själv och lägg dig inte i andras göranden och låtanden. Jupiter skapar tillfällen för intressanta relationer och att du kan kännas frändskap med likasinnade när du släpper din känslomässiga återhållsamhet. Det finns en traditionsbrytande sida av aspekten som mycket väl kan göra sig gällande om du sitter fast i mönster sedan förr som du vill bryta och skapa nya grunder för din existentiella tillvaro. Det kan vara barndomens värderingar som sitter kvar som en hämsko och blockerar dig i något. Du kan också utveckla dina andliga energier och ägna dig åt meditation och att lära mer om det ockulta. För Vattumän födda den 8 till 9 februari gäller att hålla tand för tunga och inte utan att tänka efter avvisa en invit till en trevlig samvaro. Det blir mer givande än vad du alls tror från början. Din tveksamhet beror på att du egentligen inte riktigt känner personen särskilt väl och inte heller motiven bakom inviten. Men det är just det som nu är aktuellt - våga koppla av och släpp din känslomässiga återhållsamhet.
Fiskarna 19 februari - 21 mars
Nu är det snart Fiskarnas egen tid i kalendern. Fredagen den 19 februari går Solen in i Fiskarnas tecken och fyller på sina gelikars själar med värme och energi.De dagarna som är kvar fram till dess tar du det lugnt och förbereder dig inför att din Sol "fyller år". Fiskarnas härskarplanet, i form av sjöguden Neptunus befinner sig i ditt första hus. Neptunus är en mästare på förklädnad och det ärsvårt för ogivningen att komma underfund med vem du egentligen är. Du vill gärna lägga ut en air av glamour eller mysticism kring din personlighet som skapar diffusa bilder om ditt rätta jag som genom ett skådespel där du byter rollgestalter hela tiden. På något sätt känner du en undermedveten oro för att bli konkretiserad. Eftersom första huset är speglingen av den bild du sänder ut för andra att ta till sig, så vill du nu bli uppfattad för den du känner dig vara och inte för någon som andra tycker du är. Neptunus skapar konstnärlig och andlig kreativitet och ditt intresse för dessa områden kan nu få extra energi. Kanske är det så att du känner dig trängd av den konkreta världen och vill skapa en tillflyktsort dit ingen når in annan än du själv och dem du bjuder in. Det som kommer starkt fram är olika konstarter du vill syssla med. Det kan vara måleri, skulptur, teater, musik etc. men det viktigaste i konstartens utövande är för dig att du ger uttryck för dig själv i ditt sökande efter ditt rätta jag. Du har ett stort och varmt ego, men ändå kan du känna dig borttappad. Försök att synas lite mer då! Var inte rädd att bli "avslöjad" eftersom det du gömmer är inget som andra letar efter och inte heller känner igen om de ser något. När du umgås med gelikar är det ingen som du ska känna dig hotad av i någon form. Det är du själv som skapar känslan av hotbild för att dölja din egen sårbarhet att ingen ska se den. 

Information
Köpevillkor
Cookies
Kontakta oss
Betala säkert med Plusgirot
Efemerider, tabeller
Om efemerider

Efemerider 1930-1939
Efemerider 1940-1949
Efemerider 1950-1959
Efemerider 1960-1969
Efemerider 1970-1979
Efemerider 1980-1989
Efemerider 1990-1999
Efemerider 2000-2009
Efemerider 2010-2019
Efemerider 2020-2025

----------

Solens entréer 1900-2050

Copyright © 2014 -> Stjärnastrologen