StjärnAstrologen Astrologi & Horoskop
  Hem » Katalog » Sommarhoroskop för Maj-Augusti 2014 av StjärnAstrologen   
Inledning
Start
Om StjärnAstrologen
Om AstrologiSkolan

Astrologi-Journalen
Nr.82

Vilket tecken är du?
Horoskoptolkningar            
Om Horoskoptolkningar

Beställ Födelsehoroskop

12 mån Framtidshoroskop
12 mån + Födelsehoroskop
6 mån Framtidshoroskop
6 mån + Födelsehoroskop

Relationshoroskop
Solteckenhoroskop
Månadens Solhoroskop
Allehanda
Vilken veckodag föddes du?
Vem har namnsdag i dag?
Ditt kinesiska tecken?
Soltecknen i Zodiaken
Om Soltecknen

Väduren 21/3 - 20/4
Oxen 20/4 - 21/5
Tvillingarna 21/5 - 22/6
Kräftan 22/6 - 23/7
Lejonet 23/7 - 23/8
Jungfrun 23/8 - 23/9
Vågen 23/9 - 23/10
Skorpionen 23/10 - 23/11
Skytten 23/11 - 22/12
Stenbocken 22/12 - 20/1
Vattumannen 20/1 - 19/2
Fiskarna 19/2 - 21/3
Sommarhoroskop för Maj-Augusti 2014 av StjärnAstrologen

Får ej kopieras för något bruk. Copyright © 2014 Stjärnastrologen


Väduren 21 mars - 20 april

Kärlek & romantik
Nu är det sommar och många hittar den rätta och blir förälskade. Och de som redan har en kärlek blir nyförälskade. Väduren utgör inget undantag och som den ystra Zodiakmedlem du är gör du det mesta till en lek. Mister du en står det flera åter och sorglös upplever du den bästa sommaren. Ivrig och snabb i kärleken för att inte missa något, blir det också mycket flirtar och spännande sexupplevelser. Födda 5 - 11 april har extra gynnsamma dagar i slutet av juni.

Jobb & pengar
Du behöver tjäna pengar för att täcka en del utgifter du dragit på dig under våren. Lite motvilligt inser du detta och försöker täppa till hålen och det går faktiskt bättre än vad du föreställt dig. Solen lyser välvilligt på ditt andra horoskophus, ekonomihuset, och jobbet går bättre än vanligt liksom att flera extraknäck kan skapa nytt kapital.

Resor & nöjen
Väduren vill upptäcka världen, det finns alltid något spännande kvar. Även om du inte kan realisera din stora dröm att åka till Sydamerika på expedition till Anderna och Inkastigen, så är det ett bra tips för semestern. På närmare håll finns alltid Alperna eller våra svenska fjäll. Är du idrottsintresserad finns alla chanser att vinna framgångar i sommar.

Oxen 20 april - 21 maj

Kärlek & romantik
Oxen är känd som en livsnjutare och en god måltid av klass lägger romantiska doftspår som lockar till sig kärlekskranka beundrare och fullkomnar det hela. Din vän behöver en puff i riktning mot att ge vad du vill ha, och det är bara du som vet hur du ska få det. Efter den 22 juni när Solen gått in i Kräftan och står i god aspekt till ditt födelsetecken utlovas sensuella möten för de obundna Oxarna. Många kommer att finna både en vän och kärlek i en och samma person.

Jobb & pengar
Pengar är alltid intressant för en Oxe och en naturlig källa till trygghet. Du vill ha det stabilt och helst oföränderligt både med jobb och med inkomster. Nu blir det trots det något turbulent då en omorganisation står för dörren och du vet inte om det gäller dig också. Det visar sig först efter semestrarna. Prata gärna igenom dina funderingar med någon kollega, det ger många svar.

Resor & nöjen
Vi har alla våra favoritländer vi vill besöka. Oxen tycker om det rustika och behagliga. Allt detta finns till exempel i Österrike - god mat, vacker natur att vandra i och många konstmuseer och vackra byggnader att beskåda. Musik finns det gott om att lyssna till och många vackra byar. Ta med familjen på en riktig helsemester eller om det är läge för en svärmisk resa på tu man hand.

Tvillingarna 21 maj - 22 juni

Kärlek & romantik
Att vara Tvilling när det är sommar är underbart. Det blåser luftiga vindar som stämmer överens med ditt temperament och föränderliga väsen. Det kan bli en hel del kurtis, eller som det står i visan, "Varför försaka en enda liten stilla flirt. Stunden kommer kanske aldrig tillbaka." Så länge som det inte skadar några känslor ska du följa med i dansen och ta dina chanser. Stunderna kommer faktiskt tillbaka ofta denna sommar och kärleken får sitt till själ och kropp.

Jobb & pengar
Det är fart och fläkt hela sommaren för din del vad gäller arbetet. Tvillingarna gillar att syssla med kommunikation i alla former. Din härskarplanet Merkurius befinner sig i Kräftans tecken och ger fördelar om du arbetar som reseledare eller guide och har hand om folk samtidigt som du ska prata mycket och visa saker. Inkomsterna blir varierande några månader men stabiliseras i augusti.

Resor & nöjen
Semestertider lockar till att hänga på ryggsäcken och åka dit tummen pekar. Ett välbesökt resmål för den pratglada Tvillingen är Italien. Där finns allt härligt med spännande mat, gott vin och varma vindar till utekvällarna på trattorian i goda vänners sällskap, både gamla sådana och nyfunna. Fullmånen den 1 juni ger ett bra läge att släppa vardagen och låta de sorglösa nöjena blomstra.

Kräftan 22 juni - 23 juli

Kärlek & romantik
Sommaren är Kräftans tid. Solen står högt på himlen och lyser så starkt att Månen inte är lätt att upptäcka. Det passar bra då dina annars vanligen rätt dolda känslor kommer mer fram och du upptäcker att det inte är så farligt att krypa ut ur det skyddande känsloskalet. Oftast beror viss återhållsamhet på att du är rädd att bli skadad, men om du satsar den här sommaren på att släppa in din utvalda till fullo under skalet kommer du att uppleva fantastisk kärlek.

Jobb & pengar
Det finns en del frågetecken kring ersättning för ett jobb du har gjort då du inte tycker att det är betalt som avtalat. Det kan ta rätt lång tid att reda ut och räkna inte med svar förrän till augusti. I övrigt lockar sommarjobb för att tjäna extra pengar och du vill gärna ha något som ligger nära hemmet. Det kan vara så att en arbetskollega är den som tipsar dig om det lediga jobbet.

Resor & nöjen
Av astrologisk tradition åker gärna Kräftorna inte gärna ensamma på semester och gör de det är en billig sällskapsresa med allt bokat i förväg det säkraste att ta till. Naturligtvis vill du ha familjen med dig eller din stora kärlek, och ett land som är intressant är Israel med salta bad och historiska platser att besöka. Ha lätt bagage denna gång, du behöver inte ta med dig favoritkudden.

Lejonet 23 juli - 23 augusti

Kärlek & romantik
Venus går in i ditt födelsetecken den 12 augusti och därefter börjar din kärlekssommar ta riktig fart med härliga sexupplevelser och romanser. Det gäller både dig som redan har din käresta nära likväl för dig som ännu söker den rätta. Vem som är rätt eller fel visar inte stjärnorna men väl leder de dig framåt. Du är stark i utstrålning och drar till dig starka personer och du får räkna med rivalitet.

Självfallet vet du att alla älskar dig stort. Jobb & pengar
Den givna branschen för Lejonet är affärsvärlden som ledare eller ledande förebild på den stora scen som Lejonet behöver för att visa upp sin styrka. Du tar inte ett nej för givet utan med en bestämd övertalningsförmåga ror du hem ett avtal eller gör en bra affär. Det kan du leva gott på resten av sommaren både ekonomiskt och ryktesmässigt att du drog det hela i hamn. Det värmer!

Resor & nöjen
En semester ska vara bekväm anser Lejonet. Sköna stunder i solen med havsbad och segling förgyller din redan guldkantade tillvaro. Medelhavsländerna är givna som resmål med gott vin, cabaret, dans och intimt sällskapsliv. Alla vill sola sig i glansen av din närvaro och du drar på dig följen när du skrider fram till grand opening av något evenemang. Dagarna kring den 20 juli kan du vina på lotterier.

Jungfrun 23 augusti - 23 september

Kärlek & romantik
Det är dags att vakna upp ur den Törnrosasömn du gömmer dig bakom för att slippa ta del av besvärliga känslor för tillfället. Det är inte så svårt som du tror egentligen att komma till rätta med det hela. Mest handlar om att du inte ska vara så kritisk i att analysera din relation för att bli säker på att allt är helt i sin ordning. Känslor måste få leva lite av sitt eget liv. Våga vara öppen och mindre blyg så blir det både sexiga och romantiska svar från din vän.

Jobb & pengar
Hälsovård blir viktiga inslag i arbetsbilden då du får ett erbjudande som du känner du gärna ställer upp på. Det kan vara som ombud på jobbet och ge omväxling. Men det kan lika gärna vara att du byter arbete och får bättre betalt vilket horoskopet visar tendenser till. Det vanligen klassiska är att Jungfrun också finns inom kontorsvärlden men just nu känns det ganska trist för dessa.

Resor & nöjen
Semesterplaneringen för en Jungfru består av en massa broschyrer som ska jämföras för att finna de bästa priserna och intressantaste resvägarna. Det är inte så oerhört viktigt med en solresa till en badstrand utan mer givande är att med kartan i hand följa en väl markerad rutt genom semesterlandet. Och vilket land är det som en tvättäkta Jungfru väljer? Schweiz kanske, klockor och alperna.

Vågen 23 september - 23 oktober

Kärlek & romantik
Att vara kär i kärleken är en sak som Vågen ofta är. Bilden av det ideala och vackra förhållandet är viktig att hålla upp inför omgivningen som bekräftar det. Det verkar som om du nu under sommaren överidealiserar lite vad en relation ska innehålla och du försöker få med din vän på olika evenemang inom kultur, musik och teater. Din vän är inte riktigt med på noterna och då blir du lätt stött i kanten när planerna inte går i lås som du vill. Men var lugn, kärleken består!

Jobb & pengar
Hittar du de rätta människorna att samarbeta med, kan du förverkliga många idéer du länge närt på. Vad det än är så ska du inte planera in det att fortsätta alltför länge. Det kommer nya vindar framåt hösten och därför ska du inte låsa upp dig alltför hårt. Försök få in en fot i heminredningsbranschen då det passar Vågen perfekt att dekorera och möblera. Det finns pengar att tjäna där för dig.

Resor & nöjen
När sommaren är som vackrast och allt står i blom, då längtar faktiskt Vågen bort till andra länder där det blommar annorlunda än utanför husknuten. Det är alltid vackrare på annat håll känns det som. Venus som är din härskarplanet och som representerar skönhetens ideal, visar vägen till Holland med sina böljande tulpanfält och stilla turer med kanalbåt genom landskapet likt en oljemålning.

Skorpionen 23 oktober - 23 november

Kärlek & romantik
Det är ofta man läser att Skorpionen är svartsjuk och hämndlysten i rivalitetens spår. Förvisso är det inte helt osant och det blir tillfällen under sensommaren då dina sidor av detta sätts på prov. Du har fångat någon som du vill utforska mer av och vill ha ensamrätt för detta. Men det förflutna hinner ifatt och din vän ställs inför ett dilemma då gamla känslor finns kvar för någon annan. Mitt i utmaningen att vinna visar sig passionen med starka sensuella känslor och begär.

Jobb & pengar
Det blir en intensiv sommar då du har svårt att hinna med jobbet och måste ta dig med en del hem eller till stugan fast du är ledig. Du har fått en del problem att lösa som ingen på jobbet egentligen klarar av, men du vet med dig att du gillar sådana utmaningar. Samtidigt är du medveten om att det är värt en hel del pengar om du klarar det. Pluto, din födelseplanet, lovar god utdelning.

Resor & nöjen
Semester måste du ha även om du har fullt upp med annat. Din partner vill att ni åker iväg på tu man hand till en plats där du tvingas koppla bort tankarna på jobb. För det behövs något starkt tilltalande som inspirerar och då visar horoskopet på exempelvis Rumänien och där vandra i Karpaternas höglänta alper. Det finns många gamla sägner och byar omgivna av mystik som passar en Skorpion.

Skytten 23 november - 22 december

Kärlek & romantik
Skyttens frihetsbehov gör att det börjar krypa i dig då du vill ha omväxling och kunna styra din dag som du vill. Din vän är undrande och tycker sig stå lite utanför den vanliga gemenskapen så det gäller för dig att förklara väl vad som händer. Det är först under slutet av juli som rastlösheten börjar lägga sig. Då bör du som en försoningsgåva planera in något trevligt att göra tillsammans med din kärleksvän. Tillfredsställ din väns behov och du får ett starkt gensvar.

Jobb & pengar
Rastlösheten gör att du helst vill byta jobb eller bara stänga ner för att vara ledig. Men det är viktigt att du håller ut ett tag till och låter blockeringarna från Saturnus värka ut även om det känns motigt. Det lättar en bit in i juli och belöningen kommer i form av en rejäl slant du inte räknat med tidigare. Kom ihåg att hålla kontroll på pengarna då Skytten oftast är alldeles för generös.

Resor & nöjen
Semesterdrömmen för en tvättäkta Skytt är att få åka långt bort till andra kontinenter. Den som ligger längst bort hägrar mest och det är Australien med sina stora fria vidder och möjligheter till massor med äventyr. Kanske är det dags nu i sommar att förverkliga den stora resan. Pengarna räcker säkert till och du kommer hem igen full med livslust och många minnen.

Stenbocken 22 december - 20 januari

Kärlek & romantik
Solens välvilliga strålar mjukar upp Stenbockens känslor och får dig att se ljusare på tillvaron än vad du gjort på länge. Ditt kärlekshus hyser tre planeter och fokuserar starkt på att du behöver bestämma dig för vad du vill få ut av din relation. Det går rätt lätt att göra när du tänker efter och då blir belöningen stor när du släpper loss och bejakar de signaler du får från din utvalda. När Månen passerat Saturnus den 8 juli skjuter Amor massor med pilar.

Jobb & pengar
Det är någonting som inte fungerar så bra för dig i arbetet av och till ett tag framöver under sommaren. Du sitter fast i ett problem som du inte hittar lösning på och därför går det ut över resten av dina uppgifter och omgivning. När Solen går in i Kräftans tecken den 21 juni ser du saker och ting annorlunda och de tidigare problemen blir lösta med elegans. Portmonnän är rätt välfylld.

Resor & nöjen
Det är vanligt att Stenbockens pliktskyldiga barn gärna kombinerar nöje med nytta och semester med arbete. Denna sommar visar horoskopet att du behöver ta ledigt och lämna jobbet kvar på jobbet och inte ta med dig några pärmar alls när du tar ut några veckors vila. Stjärnorna föreslår att du tar med din stora kärlek till England och reser runt till gamla slott och vandrar på hedarna.

Vattumannen 20 januari - 19 februari

Kärlek & romantik
Vattumannen är kärlekens fria radikal som inte vill bli insorterad i ett fack. Den som vill uppleva kärlek med dig måste vara en mycket god och nära vän som kan följa med dig på de olika evenemang och äventyr du vill uppleva på dina villkor. Du gillar också att experimentera inom kärleken och att utmana din partner att gå över gränser mot det förbjudnas lockelser. Det blir en intressant sommar, det kan både jag och planeterna utlova. Lev och sprudla, du är värd det.

Jobb & pengar
Skaffa dig fakta och information kring ett förslag om ett studiearbete någon tar upp. Det förefaller som om du är den som håller i trådarna och ska avgöra om förslaget är till nytta för verksamheten. Du märker säkert att det inte är i linje med vad du tidigare planerat och du bör skjuta upp alla avgörande beslut till hösten. Ett vikariat verkar lockande och ger mer utdelning än vad som sägs.

Resor & nöjen
Att resa är nödvändigt för en Vattuman. Det är en väg att möta nya kulturer och lära från dem att ta hem till nytta. Du känner dig inte främmande någonstans på jordklotet utan finner dig snabbt och smälter in i miljön. Största nöjet är kanske inte målet som sådant utan resan dit med alla förväntningar. Stjärnorna föreslår en resa till Kina i år, till ett land under reform och med historia.

Fiskarna 19 februari - 21 mars

Kärlek & romantik
I kärleken är din partner ingen vän av stora ord, men du kommer att få många bevis på uppskattning och förtroende. Det visar sig när Neptunus, din egen planet, belyses av Månens sken den 2 junli från sin position tvärs över på himmelen. Det är som bäddat för romantik, även om det är mitt i veckan, med en dialog om livets hemliga mysterier. Lär av stjärnorna och följ med på det stora kollektiva havet av kärlek som Fiskarna älskar att segla på och dela med sig av.

Jobb & pengar
Pengar är inte så viktigt för dig just nu att tänka på. Du har säkrat en hel del och är stadd vid kassa. Det gäller särskilt dig som är född i dagarna 3-8 mars. Du får et förslag från en arbetskollega om att vara med i ett lotteri eller investera pengar i någon form. Det verkar lockande men ett telefonsamtal gör dig vaksam då någon varnar dig för att vara med. Det klokaste är att spara pengarna.

Resor & nöjen
Sommaren nöjen avnjuts bäst på sjön om man tillhör Fiskarnas skara. Vita segel mot horisonten och en stund i solen på fördäcket förgyller tillvaron. Den stora resans drömmål är Indien med all sin österländska mystik att ta del av. Och om det är för långt att segla dit så finns det bussar, tåg, cykel och vandringsstav för en Fisk på en härlig pilgrimsfärd med kamrat, ryggsäck och sandaler.

Information
Köpevillkor
Cookies
Kontakta oss
Betala säkert med Plusgirot
Efemerider, tabeller
Om efemerider

Efemerider 1930-1939
Efemerider 1940-1949
Efemerider 1950-1959
Efemerider 1960-1969
Efemerider 1970-1979
Efemerider 1980-1989
Efemerider 1990-1999
Efemerider 2000-2009
Efemerider 2010-2019
Efemerider 2020-2025

----------

Solens entréer 1900-2050

Copyright © 2014 -> Stjärnastrologen